Huwelijk Kim en Glenn

Better than I was,

more than I am,

all of this happened by taking your hand….

Alweer een bloedhete dag… ik val in herhaling… maar het trouwseizoen van 2019 was er eentje om niet snel te vergeten.. liters zweet werden verdampt 🙂

We begonnen de dag bij Kim thuis… haar mama, zussen en beste vriendin (getuige) werden allen mooi opgemaakt door MUA en kapster.

De kerkelijke dienst bracht in het begin een beetje verfrissing maar ook daar werd het steeds warmer en warmer. Mensen zochten aansluitend aan de dienst, verfrissing onder de bomen op het kerkplein waar de receptie plaatsvond.

De fotoshoot deden we op de locatie waar ook het feest plaatsvond: Hof ter Linden in Edegem: een prachtig domein met heel veel leuke plekjes! Stilaan kwamen de gasten aan bij het prachtige kasteel. Een leuk aperitief en nadien een toffe foodtruck zorgden dat hongerige magen gevuld werden. Door het warme weer bleef iedereen buiten staan, zelfs bij het vallen van de avond kwam er niet veel verkoeling. Zo’n dagen maak je niet snel mee in België maar Kim en Glenn konden van geluk spreken dat heel hun feest gewoon in openlucht kon doorgaan! Een topdag!