Huwelijk Nathalie en Alexander

De laatste echte warme zomerdag van 2019 was gereserveerd voor Nathalie en Alexander! Met een mooie 27 graden sloten we het trouwseizoen af en het mag gezegd worden: het was een prachtige dag met een super mooie ceremonie waar de emoties vrijuit mochten spreken, tranen van geluk mondden uit in een knaller van een feest!

We begonnen de dag bij het koppel thuis waar familie en vrienden samen kwamen om de bruidegom te ontvangen. Die kwam zijn prinses kidnappen om naar het gemeentehuis te gaan. Met gepersonaliseerde wagens (hun eigen logo) gingen we in stoet naar het gemeentehuis in Brasschaat!

Aansluitend genoten we van een heerlijke lunch en konden we met gevulde maag aan onze fotoshoot beginnen die plaatsvond in het park van Brasschaat! Genoeg mooie plekjes te vinden voor urenlang fotografeerplezier…

Nadien trokken we naar de Casteleer in Kasterlee voor de prachtige ceremonie die ons te wachten stond in de tuin. Aansluitend een receptie, diner en het feest kon losbarsten! Ik moest m’n voeten bedwingen om ook mee te dansen šŸ™‚ Het was ronduit genieten en dit noemen ze een huwelijk op topformaat!