Huwelijk Charlotte en Maarten

Charlotte en Maarten: nog zo’n topkoppeltje met twee lieve kindertjes… het lijkt wel of elk huwelijkspaar dit jaar al gezegend is met kindjes… op eentje na wel ja. Blijkbaar geven meer en meer mensen prioriteit aan een gezin stichten voor het huwelijk… en waarom ook niet: dan hebben de kindjes er ook iets aan :-))

Eind juli : de warmste dag van het jaar 2019! Niet echt de ideale dag om te trouwen maar wel de mooiste voor Maarten en Charlotte.

We spreken af bij hen thuis en het plan was om eerst de foto’s met het koppel te nemen aan het Havenhuis in Antwerpen… we zijn daar ook effectief geweest maar niet zo heel lang want het was niet te houden van de warmte… geen schaduwplek te vinden en het was letterlijk en figuurlijk: smelten als sneeuw voor de zon.

We zijn dan iets vroeger dan gepland terug huiswaarts gekeerd en daar genoten we van een lekkere BBQ om aansluitend naar de feestzaal – Fort in Hoboken – te vertrekken. Hier vond iedereen de nodige verkoeling. Heel het huwelijk stond in het thema van Greater than Gatsby, wat een topthema en iedereen had zijn best gedaan om gepaste outfit te vinden!

Na de huwelijksreis van Charlotte en maarten hebben we nog een fotoshoot gedaan , tezamen met de kindjes. We trokken naar de Kalmthoutse Heide op een mooie ochtend begin augustus en maakten de leukste gezinsfoto’s in trouw-outfit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *