Boudoirfotografie

“Niets zo sexy als een vrouw die goed in haar vel zit”

Wil je mooie en sexy maar subtiele foto’s van jezelf? Als cadeautje voor je partner, of gewoon lekker voor jezelf? Of ben je nog op zoek naar persoonlijke wanddecoratie voor boven jullie bed? Dan is boudoirfotografie iets voor jou.

Werking
Tike opteert voor natuurlijk daglicht. Dit licht is minder ‘streng’ voor je lichaam en geeft je zachte en subtiele contouren. Voor je outfit en eventuele attributen zorg je zelf.

Locatie
Boudoirfotografie gaat door op locatie. Dit kan bij je thuis zijn, of op een locatie die je zelf uitzoekt. Kosten gelinkt aan de huur van een locatie, worden door de klant zelf gedragen.

Zwanger
Ook vrouwen die de mooie vormen van hun zwangere buik willen laten vastleggen op een sexy manier, kunnen opteren voor boudoirfotografie. Doe je dit liever niet in lingerie, dan kies je beter voor een traditionele zwangerschapsreportage (Check daarvoor onze andere site www.tikefotografie.be).

Valentijn
Boudoirfotografie is heel populair rond de Valentijnsperiode en de gemaakte foto’s zijn uiteraard een meer dan geschikt en verrassend cadeautje voor je partner. Boek je boudoirshoot (en eventuele locatie) tijdig!

Prijzen vind je hier.

boudoir els