Over From Tike with Love

“Een professionele fotoshoot is een waardevolle investering in blijvende herinneringen”

View More: http://studiodamon.pass.us/christophkristel

Hallo! Mijn naam is Kristel, maar Tike voor de vrienden. Een roepnaam die ik te danken heb aan mijn lieve oudere broer. Omdat ik een goed persoonlijk contact met mijn klanten belangrijk vind, mogen jullie mij ook Tike noemen!

Fotografie is begonnen als hobby en uitgegroeid tot een job die ik dagelijks met heel veel plezier en passie doe.

Ik zie steeds meer en meer mensen die vluchtige foto’s nemen met hun smartphone, maar niet meer stil staan bij de schoonheid van het moment. Alles moet snel, maar er wordt vergeten dat je deze foto’s soms ook weer snel kwijt geraakt. Een professionele fotosessie duurt weliswaar wat langer dan een klik met je smartphone, is een grotere investering maar je krijgt er zoveel meer voor terug in kwaliteit en herinneringen.

Tevens de ideale moment om zelf ook eens op de foto te staan samen met je kinderen en partner! Ik boek zelf ook jaarlijks een fotoshoot omdat ik het belangrijk vind dat mijn kinderen later een mooi aandenken aan hun ouders hebben.

Ik probeer op maat van de klant te werken. Ik neem dus steeds wat tijd om je beter te leren kennen, zodat ik een goede indruk van je wensen en verwachtingen krijg. Alles kan besproken worden: van locatie tot soort fotoshoot tot afwerking en extra’s zoals het opmaken van kerstkaartjes, canvassen of kwaliteitsvolle albums.

Ik werk onder twee namen: Tike Photography en From Tike with Love. Bij Tike Photography kan je terecht voor fotoshoots van klein tot groot: newbornfotografie – baby- en kinderfotografie, familie of gezinsfoto’s, zwangerschapsfotografie en communiefoto’s. Ook bedrijven kunnen mij inhuren voor hun bedrijfsfotografie. Met From Tike with Love richt ik mij specifiek op koppels: Love Shoots, trouwreportages en boudoirfotografie.

Tot snel!

X Tike